Doe mee en meld je aan!

Haal @nder geld naar Zutphen!

Doe mee en help een @nder soort geld naar Zutphen te halen. Klik op de button "Nu aanmelden!". Over ongeveer een jaar hopen wij voldoende aspirant-deelnemers in onze community te hebben om De Borro bestaansrecht te geven. Vanaf dat moment zal Borro Zutphen samen met Stichting STRO nieuwe diensten introduceren waarmee we het systeem, de softwareontwikkeling en de betrokken organisaties kunnen uitbreiden.

online_bankieren_small

Mobiele Betaal App

Via de moderne app kun je gemakkelijk met 1 vinger geld overmaken of ontvangen. Zeer persoonlijk, via de profielfoto's van je klanten, winkels, vrienden of kennissen of andere deelnemers.

online_bankieren_small

Online Bankieren

Gemakkelijk en veilig via iedere browser je rekening beheren, geld overmaken en met alle andere leden communiceren.

Inschrijven is makkelijk en kost eenmalig een tegemoetkoming in de administratiekosten. Na registratie kunt u direct zowel naar onze eigen leden als naar leden van andere communities geld overmaken, want alle communityleden zitten samen in het Nederlandse netwerk 'het Circuit Nederland'. Ook kunt u direct gebruik maken van de app voor de smartphone, beschikbaar voor iOS en Android telefoons.

Ondernemers

Ondernemers zijn een zeer belangrijke deelnemersgroep. Door de 'Borro' te gebruiken, kiezen ze voor werken met andere ondernemers uit de eigen lokale samenleving. Deelnemen als ondernemer: inschrijfkosten €25,03 en jaarlijkse bijdrage van €50,- Er worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Consumenten

Consumenten geven de 'Borro' een gezicht, maken de Borro een trots merk van onze lokale samenleving. Voor het deelnemen als consument betaal je €25,03 inschrijvingskosten. Donaties worden zeer op prijs gesteld om de aanloopkosten van het systeem te dekken.

Gemeenten

De rol van gemeenten is niet te onderschatten. Gemeenten hebben een grote invloed op de lokale economie en samenleving via de vele sociale, culturele, sport, economische en duurzaamheid programma’s die uitgevoerd worden. Gemeenten kunnen zich aanmelden als zijnde ondernemer.